Ofte Stilte Spørsmål (FAQ)

Her er en liste over noen spørsmål vi ofte får fra våre kunder. Finner du ikke svar på det du lurer på kan du kontakte oss her.

 

1. Hvor produseres dynene og putene deres?

svar: Alle våre produkter produseres på vår familieeide fabrikk i Trondheim. Kom gjerne på besøk hos oss. Adressen er Østre Rosten 84, 7075 Tiller.

 

2. Hvor lang tid tar det fra jeg bestiller til jeg mottar min dyne/pute?

svar: Vår produksjonstid for både dyner og puter er 3 uker, og normal leveringstid med Posten er som regel 2-3 arbeidsdager. Vi starter produksjon av din ordre etter du har gjennomført din bestilling, vi har altså ikke et lager med ferdige produkter. Som regel er vi raskere enn 3 uker, og du er velkommen til å ta kontakt og høre om vi kan fremskynde ordren din om du er i tidsnød.

 

3. Kan jeg kjøpe min dyne/pute i en fysisk butikk, eller må jeg kjøpe på nett?

svar: For å kutte mellomledd og sikre deg som forbruker mest mulig kvalitet for hver krone selger vi kun våre produkter her på Dynefabrikken.no og over disk ved vår fabrikk i Trondheim (Østre Rosten 84, 7075 Tiller). Her kan du også "ta og føle" på produktet før du bestemmer deg.

 

4. Har dere noen garanti på produktene?

svar: Ja, vi har 10 års garanti på alle våre dyner.5. Kan dynene og putene deres gjenvinnes eller restaureres?

svar: ja, alt vi lager kan restaureres av oss. Vi har renset og restaurert dyner og puter i nesten 70 år. Les mer om dette på vår nettside dunrens.no


6. Hva er forskjellen på 60%, 90% og 100% dun - annet enn prisen?

svar: Jo mer dun, jo høyere er kvaliteten. Les mer om dette her.

 

7. Kan jeg vaske min dyne/pute i vaskemaskinen?

svar: Ja, alle våre puter og dyner kan vaskes i vaskemaskinen på 60 grader. Les mer om dette her.8. Kan dynen puten min repareres om jeg søler noe på den eller ødelegger trekket?

svar: Ja, vi er det eldste og eneste gjenlevende spesialrenseriet for dyner og puter i Norge. Vi kan rense dunen inni dynen og puten din og vi kan skifte trekket om det er nødvendig. Les mer om dette på vår nettside dunrens.no


9. Hvilken størrelse på dynen burde jeg velge?

svar: Vi anbefaler at du alltid velger en dyne som er ganske mye lenger enn deg selv. 140 x 200 cm lange dyner har vært populært i Norge i lang tid, og vi også tilbyr disse. Størrelsen 140 x 220 cm har derimot alltid vært vår anbefaling og tilbakemeldingene er svært gode. De ekstra centimeterne gir deg muligheten til å brette dynen rundt føttene om natten. Dette vil du oppleve som behagelig. Les mer om valg av riktig dyne her.

 

10. Hvor kan jeg rense min dyne/pute?

svar: Vi er de eneste i Norge som tilbyr spesialrens av dundyner og dunputer. Les mer om dette på vår nettside dunrens.no