Ofte Stilte Spørsmål (FAQ)

Her er en liste over noen spørsmål vi ofte får fra våre kunder. Finner du ikke svar på det du lurer på kan du kontakte oss her.

 

1. Hvor produseres produktene deres?

Dynene og putene våre produserer vi på vår familieeide fabrikk i Trondheim. Kom gjerne på besøk hos oss. Adressen er Østre Rosten 84, 7075 Tiller. Sengetøyet vårt lages i Portugal og fabrikken er her også familieeid.

 

2. Hvor lang tid tar det fra jeg bestiller til jeg mottar mine produkter?

Dynene og putene våre lages på bestilling, kun for deg. Vår produksjonstid for er 3 uker. Som regel er vi raskere enn 3 uker, og du er velkommen til å ta kontakt og høre om vi kan fremskynde ordren din om du er i tidsnød. Dersom du bestiller dunprodukter og sengetøy i samme ordre sender vi hele ordren din samlet, når alt er klart. Bestiller du kun sengetøy sender vi raskere, da vi har sengetøyet liggende på fabrikken. Ordrene våre sendes med Posten og kommer til ditt nærmeste post i butikk/postkontor. Normal forsendelsestid er 2-3 arbeidsdager.

 

3. Kan jeg kjøpe min dyne/pute/sengetøy i en fysisk butikk, eller må jeg kjøpe på nett?

For å kutte mellomledd og sikre deg som forbruker mest mulig kvalitet for hver krone selger vi kun våre produkter her på Dynefabrikken.no og over disk ved vår fabrikk i Trondheim (Østre Rosten 84, 7075 Tiller). Her kan du også "ta og føle" på produktet før du bestemmer deg.

 

4. Har dere noen garanti på produktene?

Ja, vi har 10 års garanti på alle våre dyner.

5. Hva gjør jeg om jeg gjerne skulle hatt varmere dyne eller mykere pute etter å ha brukt produktene noen netter?

Ikke fortvil. Vi kan justere dynen og puten for deg. Send den tilbake til oss så kan vi ta ut dun eller legge til dun. Du kan for eksempel få dynen din justert fra sommer til helårs, eller fra helårs til vinter, og puten din fra medium til høy. Ønsker du mer dun betaler du mellomlegget fra der du er og dit du ønsker, og ønsker du mindre dun betaler du ingenting for justeringen. Frakt fra deg til oss og oss til deg må du betale for. Dunen som blir igjen etter justeringen kan vi bruke mot en ekstra pute, om du ønsker. I motsatt fall må den kastes, da vi ikke kan gjenbruke din dun i andres produkter.

PS! Husk bare at dersom det har gått flere måneder etter at du kjøpte fra oss til du sender tilbake til oss må vi rense før vi justerer, og det medfører en ekstra kostnad for deg. Uansett, om du noen år fremover i tid ser at du gjerne vil forandre på dynen eller puten kan vi gjøre det når som helst, etter å foretatt en rens først. Videre, fyllet i dynen kan bli til puter, og motsatt, eller dynen din kan få en annen størrelse, om du ønsker en annen bruk for produktene dine med tiden. Med andre ord, dynen og puten vil alltid ha en verdi og kan gjenoppstå i ny form om du skulle trenge det.6. Kan dynene og putene deres gjenvinnes eller restaureres?

Ja, alt vi lager kan restaureres av oss. Vi har renset og restaurert dyner og puter i nesten 70 år. Les mer om dette på vår nettside dunrens.no


7. Hva er forskjellen på 60%, 90% og 100% dun - annet enn prisen?

Jo mer dun, jo høyere er kvaliteten. Les mer om dette her.

 

8. Kan jeg vaske min dyne/pute i vaskemaskinen?

Ja, alle våre puter og dyner kan vaskes i vaskemaskinen på 60 grader. Les mer om dette her.9. Kan dynen puten min repareres om jeg søler noe på den eller ødelegger trekket?

Ja, vi er det eldste og eneste gjenlevende spesialrenseriet for dyner og puter i Norge. Vi kan rense dunen inni dynen og puten din og vi kan skifte trekket om det er nødvendig. Les mer om dette på vår nettside dunrens.no10. Hvilken størrelse på dynen burde jeg velge?

Vi anbefaler at du alltid velger en dyne som er ganske mye lenger enn deg selv. 140 x 200 cm lange dyner har vært populært i Norge i lang tid, og vi også tilbyr disse. Størrelsen 140 x 220 cm har derimot alltid vært vår anbefaling og tilbakemeldingene er svært gode. De ekstra centimeterne gir deg muligheten til å brette dynen rundt føttene om natten. Dette vil du oppleve som behagelig. Les mer om valg av riktig dyne her.

 

11. Hvor kan jeg rense min dyne/pute?

Vi er de eneste i Norge som tilbyr spesialrens av dundyner og dunputer. Les mer om dette på vår nettside dunrens.no